ВРТИЋИ

ПРИПРЕМЕ ЗА ОСМИ МАРТ

Након слављеничког јануара долази нешто “мирнији” мјесец фебруар и неко би могао помислити да “малкице” одмарамо али није тако. Напротив. У нашим вртићима увелико теку припреме за празник посвећен мајкама, бакама и свим женама – Осми март. Тако да се увјежбавају пјесмице и рецитације, организују приредбе и радионице са родитељима (татама). Овако је било у Плавом чуперку…

Вртић Плави чуперак

Одржана је прва у низу креативних радионица у вртићу: ”Плави чуперак” под називом:”Маму волимо тата и ја-нек’ свако зна”. Окупили смо очеве који су са својом дјецом радили на креирању дара за мамин дан.Познавајући могућности и потребе дјеце млађег вртићког узраста, одабрали смо пластелин као материјал за рад. У фокусу овог пута било је јачање ситне моторике и дјечије стваралаштво које је важно за сваког предшколца.

Вртић Срна

Ево једне сјајне идеје како обрадовати маму за њен празник. Наиме, вриједне тате су са својом дјецом и васпитачицама, направили “поклон албум – породичну слагалицу” у коме се налазе многе лијепе ствари: породичне фотографије, татине “измишљене приче” дјечије ријечи и цртежи и још много тога. Погледајте!

Вртић Палчица

Вртић Бубамара

Вртић Сунце

Вртић Дјечије царство

Вртић Лана

Вртић Тијана

Вртић Луна

Вртић Цврчак

Вртић Анђелак

Вртић Пчелица

Вртић Пинокио

Вртић Дора

Вртић Jeжева кућица

Вртић Полетарац

Вртић Јежурка јежић

Вртић Срећно дјетињство

Вртић Звончица

Вртић Колибри 1

Вртић Наташа

Вртић Бамби

Вртић Радост

Вртић Наша дјеца

Вртић Колибри 2

Вртић Марија Мажар

Вртић Невен